USTA AYAKLAR MİNİKLERLE BULUŞTU

02.06.2023 287

U-17 Milli Takımı,  Adanaspor, Adana Demirspor, Kasımpaşa Spor,  Eskişehirspor, Kahramanmaraşspor'da başarıyla ter döken sporculardan Mehmet USKALELİER, Temin SÜNGÜRLÜ, Şaban ZORLUER, Ersoy TOKMAK  okulumuzu ziyaret ederek minik kalplere dokundular. Sporun bireysel ve toplumsal yararlarından, sporun tüm insanları sevinç ve heyecan etrafında buluşturan ortak bir olgu olduğuna değinerek, sporun ve sporculuğun önemini anlatarak  öğrencilerimizle söyleşi yaptılar. İyi bir eğitim, disiplin ve güzel bir beslenme alışkanlığı ile kendilerini geliştirerek geleceğe yatırım yapmaya bu yaşlarda başlamaları gerektiğine değindiler. Minik sporcu adaylarımız sordukları ilginç sorularla usta sporcularımızı terlettiler. Hayallerinin peşinden koşmalarını ama asla eğitimlerini aksatmamaları gerektiğini anlattılar minik sporcularımıza. Öğrencilerimize söyleşi sonrası okulumuz bahçesinde küçük birer gösteri yaparak, öğrencilerimize kek ve meyveli soda ikramında bulundular. Çocuklarımızla hatıra fotoğrafları çektirerek, imza alma yarışına giren öğrencilerimizi kırmadan onların gözlerinde güzel bir izlenim bıraktılar.  Bir sonraki gelişlerinde miniklerimizle gösteri maçı yapacaklarının sözünü vererek minik sporcularımıza veda ettiler.Okulumuzu ziyaret ederek bizleri onurlandıran değerli sporcularımıza teşekkür ederiz...

01-06-202301-06-202301-06-202301-06-202301-06-202301-06-202301-06-202301-06-2023