Volkan CANATAN - Okul Müdürü

İlk, orta ve lise öğrenimini Tarsus´da tamamladı. 2006 yılında Celal BAYAR Üniversitesi Eğitim Fakültesi "Sınıf Öğretmenliği" bölümünden mezun oldu. 2022 yılında Çukurova Üniversitesinde "Sosyal Bilimler Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği" alanında tezsiz yüksek lisans yaptı. 2006-2008 de Şırnak ilinde Sınıf Öğretmenliği 2008-2011 yıllarında Okul Müdür V. Görevinde bulundu. 2011 yılın da  atanmış olduğu Adana ilinde Adana İl Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Yüreğir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü, Edebali İlkokulu Müdürlüğü, Hocallı Türk Kadınlar Birliği İlkokulu Müdürlüğü görevlerinde bulundu. School Leadership and Communication: A Systematic Review adlı Uluslararası ve Türkçe dersinde Öğretim Yöntemlerinin Etkin Kullanımı Konulu Ulusal alanda yayınlanmış makalaleri bulunmaktadır. 23 Haziran 2022 tarihinden itibaren okulumuzda "Müdür" olarak görev yapmaktadır.